Herstelling of depannage nodig?
Loodgieter Van Ende helpt je uit de nood!

We laten je niet in de kou staan!

  • De verwarming is er plots mee opgehouden?
  • Een verstopt toilet?
  • Een lekkende kraan?

We laten je niet in de kou staan! Bel Loodgieter Van Ende voor al je herstellingen van al je sanitair en verwarmingstoestellen.

Kapotte verwarmingsketel

Help, mijn verwarming is kapot. Niks zo vervelend als een koud huis of plots onder een koude douche staan. Als ervaren en erkend chauffagist en loodgieter achterhalen we snel waar het probleem zit. Je verwarmingsketel kan het begeven hebben. Of misschien zit het probleem wel bij een van de radiotoren. Zo kan er te veel lucht in circuleren.

Foutcode en reset

Zit het probleem bij de verwarmingsketel dan zal op modernere cv-ketels een foutcode verschijnen. Die foutcode vind je terug in de handleiding die dan verklaart wat er met je verwarmingsketel aan de hand is. Is er een resetknop? Probeer die dat eerst voor je ons belt. Misschien lost het probleem zich op die manier vanzelf op.

Laat je ketel onderhouden

Wat wel belangrijk is: laat je gasketel, mazoutketel of wat voor cv-ketel ook regelmatig onderhouden. Een regelmatig onderhoud voorkomt storingen en problemen. Weet je dat het onderhoud van je verwarmingsketel zelfs wettelijk verplicht is?

Toch een nieuwe verwarmingsketel?

Als je verwarmingsketel het begeven heeft, is een herstelling soms niet meer aan de orde omdat het toestel veel te oud is. In dat geval moet je je verwarmingsketel vervangen. We geven je altijd advies en overwegen samen met jou de pro’s en de contra’s wanneer een nieuwe verwarmingsketel aangewezen is.

Verstopte afvoer laten ontstoppen

Nog zoiets vervelend: een verstopte afvoer of leiding, de wc die verstopt zit, het water dat niet wegstroom in je pompbak, je douche die overloopt… En in het ergste geval komt er ook nog een kwalijk geurtje bij kijken. Niet bepaald aangenaam. En al helemaal niet als je niet weet waar de verstopping zit en je het probleem zomaar niet opgelost krijgt.

Verstopping door barst of breuk in de leiding

Wij komen ter plaatse een kijkje nemen en onderzoeken waar de verstopping zich bevindt en wat het exacte probleem is. Zo kan een verstopping ook veroorzaakt worden door barsten en breuken in de leidingen, een verzakking of een niet genoeg afhellende leiding… Vetten kunnen zich opgehoopt hebben in de buizen. Het probleem kan zelfs in de riool te situeren zijn. Wij ontstoppen jouw:

  • Rioleringen
  • Leidingen in keuken en badkamer,
  • Toilet
  • Sceptische put

Detecteren en herstellen van een lek

Een ander vervelend probleem: een lek! Het kan om een simpele lekkende kraan gaan, maar even goed om een lek in de waterleiding, een toilet dat blijft lopen, … Plots een wel sterk gestegen waterfactuur? Ook dat kan wijzen op een verborgen lek. Welk lek ook, we helpen je zo snel mogelijk verder met het detecteren en herstellen van het lek.

Snelle tussenkomst

Bij acute problemen zoals een kapotte verwarmingsketel, een verstopping of een lek komen wij altijd zo snel mogelijk helpen. In de winter (van november tot eind maart) komen wij ook in het weekend als je in de kou zit vanwege een kapotte verwarming of een defecte verwarmingsketel.

Herstelling nodig? Depannage van je verwarmingsketel?
Lekkende kraan? Verstopte leiding?