Sanitair installateur gezocht?
Loodgieter Van Ende helpt je verder!

Op zoek naar een bekwame installateur of hersteller voor je sanitair?

  • Een nieuwe badkamer laten installeren?
  • Een nieuwe boiler nodig?
  • Alle waterleidingen in je nieuwbouw vakkundig laten plaatsen?
  • Last van een lekkende kraan?
  • Een verstopt toilet?

Loodgieter Van Ende is jouw erkend sanitair installateur voor al je leidingen en toestellen in je woning, appartementencomplex of bedrijf. Wij zijn een team van specialisten in sanitaire installatie en badkamerrenovatie.

Complete sanitaire installatie in je nieuwbouw

Ben je met een nieuwbouw bezig en moet je complete sanitair geïnstalleerd worden? Wij plaatsen alle nodige leidingen, afvoeren en toestellen (boilers, verwarmingsketels, radiatoren, vloerverwarming) van a tot z.

We hebben veel ervaring met nieuwbouwprojecten en maken vooraf een plan van al jouw waterleidingen die nodig zijn om je keuken, badkamer, toiletten, … van water te voorzien.

Renovatie van al je sanitaire voorzieningen

Maar ook voor een renovatie van al je sanitaire leidingen en toestellen zit je bij Loodgieter Van Ende helemaal goed. We bekijken vooraf grondig wat er precies gerenoveerd moet worden. Zijn je leidingen nog prima, dan houden we die zo. Vaak is een nieuwe boiler toch wel aangewezen, wil je je energierekening laag houden.

Heerlijk warm water met onze zuinige boilers

Wij installeren ook alle toestellen om warm water te genereren. Wat past het best in jouw nieuwbouwproject of renovatie? Welke oplossing is het zuinigst voor jouw woning? Samen bekijken we de mogelijkheden: een warmwatervat, een warmtepompboiler, een doorstromer op gas of op elektriciteit, …

Ook kleine sanitaire werken en herstellingen

Wij komen langs voor herstellingen en kleine werken zoals:

  • Een lekkende kraan herstellen
  • Een verstopt toilet ontstoppen
  • Je verwarming herstellen als je plots zonder zit
  • Een lekkende leiding herstellen
  • Een keukenafvoer die niet meer doorspoelt ontstoppen

Wij installeren jouw regenput!

Regenwaterrecuperatie is tegenwoordig een must. En als je een nieuwbouw neerzet, ben je zelfs wettelijk verplicht om een regenwaterput te installeren. Maar ook als je een bestaande woning renoveert, is een regenwaterput ideaal om het regenwater op te vangen en te recupereren voor je toiletten, tuin, eventueel zelfs je wasmachine, … Een regenput is meer dan ooit een slimme investering die je snel terugverdient!

Kwaliteitsvolle merken en materialen

Als bekwame loodgieter werken we enkel met kwalitatieve merken en materialen voor al onze sanitaire installaties. Voor uw badkamerrenovatie sturen we u voor de sanitaire toestellen langs bij de groothandel. Zo bepaal je volledig zelf welke meubels en toestellen binnen je budget passen.

Wat kost je sanitaire installatie? We maken een offerte op maat van jouw project!

Uiteraard wil je graag op voorhand weten wat die sanitaire installatie nu kost. Daarom komen we graag ter plaatse een kijkje nemen of maken we met jouw bouwplan een inschatting van de kosten. We geven je vooraf een gedetailleerde offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Graag een voorstel op maat voor jouw
sanitaire installatie?

Bel +32 3 288 87 78 voor een afspraak!
Een afspraak is – net zoals onze offertes – altijd vrijblijvend!