Over ons

Eigen loodgietersbedrijf na veel jaren ervaring

Ik ben Dieter Van Ende, jouw loodgieter en chauffagist van dienst! Als 18-jarige was ik al actief in de bouwsector. Eerst hielp ik mijn broer als medevennoot in zijn bouwonderneming. Enkele jaren later en heel wat ervaring rijker, vond ik het tijd om op eigen zelfstandige benen te staan. Intussen had ik heel wat geleerd bij nog andere werkgevers over hoe het moest en zeker ook over hoe het niet moest. Al die kennis nam ik mee in mijn eigen loodgietersbedrijf.

Fantastisch team van ervaren loodgieters, chauffagisten en technici

Intussen heb ik al meer dan 10 jaar ervaring op de teller staan. Vandaag word ik ook omringd door een fantastisch team van ervaren loodgieters, chauffagisten en technici. Mijn echtgenote Nathalie ondersteunt ons met de administratie en de facturatie.

Iedere dag nog bijleren

Nog iedere dag leer ik bij omdat ik zelf nog altijd mee op de werf sta. Deze ervaring is onbetaalbaar en al onze klanten profiteren daarvan. Ook heel ons team schoolt zich regelmatig bij door opleidingen bij onze fabrikanten.

Dicht bij de fabrikanten

Nog een voordeel: ik sta dicht bij die fabrikanten en heb er een heel goed contact mee. Zo kan ik altijd bij hen terecht met mijn vragen en als er onverwachts eens een probleem opduikt bij een complexe installatie.

Voor groot én klein moet je bij Van Ende zijn

Anders dan veel concullega’s komen wij ook voor de kleine werken! Heb je een kleine renovatie van je badkamer gepland of een kleine herstelling nodig? Ook daarvoor staan wij paraat. We halen alles uit de kast om jou te helpen.

We houden ons aan onze timing en planning

We doen er ook altijd alles aan om ons aan onze timing en planning te houden. Lukt dat door omstandigheden toch niet, dan brengen we onze klanten altijd op de hoogte. Dat zorgt voor vertrouwen en een vlotte samenwerking.

Graag een voorstel voor jouw project,
onderhoud of herstelling?

Bel +32 3 288 87 78 voor een afspraak!
Een afspraak is – net zoals onze offertes – altijd vrijblijvend!