Verwarmingsinstallateur gezocht?
Loodgieter Van Ende helpt je verder!

Op zoek naar een bekwame installateur verwarming?

  • Je woning efficiënt en zuinig verwarmen?
  • Toe aan een nieuwe verwarmingsketel of boiler van topkwaliteit?
  • Vloerverwarming in je nieuwbouw?
  • Een warmtepomp laten installeren?

Loodgieter Van Ende is jouw erkend installateur centrale verwarming! Met onze ruime ervaring en team van bekwame loodgieters kan je met een gerust hart je verwarmingsproject aan ons overlaten.

energiezuinige verwarming - Loodgieter Van Ende

Verwarming voor je nieuwbouw of renovatie voor particulieren en bedrijven

Vandaag is zuinig en efficiënt verwarmen een must, willen we onze energierekening onder controle houden. Bij Loodgieter Van Ende krijg je eerst advies over de beste installatie voor jouw woning. Zowel voor je nieuwbouw als voor een renovatie. En we werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Condensatieketel? Hoogrendementsketel? Zonneboiler? Wij adviseren jou!

Ga je voor een zuinige condensatieketel? Een voordelige hoogrendementsketel? Of is een milieuvriendelijke zonneboiler voor jouw woning heel geschikt? Of ga je voor een energiezuinige warmtepomp?

We bekijken samen met jou welke verwarmingsketel voor jouw project het interessantst is en berekenen de ideale verwarmingscapaciteit. Zo verwarm je je woning op de efficiëntste manier.

Info over premies voor je verwarmingsketel
en advies bij je thuis

Voor verschillende types heb je ook recht op premies van de overheid. Ook daar informeren we je over. Wil je je bestaande verwarmingsketel vernieuwen, dan komen we ook graag ter plaatse een kijkje nemen. Dan weten we direct hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en of er buizen en leidingen moeten vernieuwd of aangepast worden.

Vloerverwarming: reken op onze expertise

Een degelijke vloerverwarming leggen vraagt kennis en expertise. Die hebben wij beslist in huis. Veel klanten kiezen tegenwoordig voor deze bijzondere aangename vorm van verwarming.

Vloerverwarming is niet alleen heel aangenaam en comfortabel, het rendement ligt ook hoger dan bij radiatoren. Zo betaalt vloerverwarming zichzelf na een tijd gewoon terug.

Warmtepomp laten installeren? Wij zijn jouw expert!

Vloerverwarming wordt vaak gekozen samen met een warmtepomp. Wij zijn ook jouw vertrouwde en bekwame warmtepomp installateur. Er zijn verschillende systemen mogelijk: lucht-luchtwarmtepompen, lucht-waterwarmtepompen en water-waterwarmtepompen.

Als expert in deze verschillende systemen bekijken we samen met jou wat het geschiktst is voor jouw project. Met een warmtepomp kan je op een snikhete dag je woonst ook heerlijk koel maken.

Airco laten plaatsen? Een must!

Tegenwoordig hebben we vaak bloedhete dagen. Dan is een airco een must in plaats van een luxe. Je slaapt beter, het is aangenamer voor de scholieren en studenten. Je  werkt beter in huis en het leven is gewoon een pak aangenamer.

Wij installeren verschillende soorten airco’s en geven je graag advies over de beste airconditioning voor jouw woning of op kantoor, in je winkel, je bedrijf, …

airco laten plaatsen loodgieter Van Ende
jaarlijks nazicht ketel - Loodgieter Van Ende

Ook voor je onderhoud en naservice

Ook voor je onderhoud of een herstelling, ben je bij Loodgieter Van Ende aan het goede adres. We komen je ketel jaarlijks of tweejaarlijks onderhouden en voeren herstellingen uit, mocht dat nodig zijn. Ook klanten die hun verwarmingsinstallatie door een andere loodgieter hebben laten installeren, zijn welkom bij ons voor onderhoud en herstelling.

Wat kost een nieuwe verwarmingsinstallatie? Wij maken een offerte voor jouw project!

We maken graag een precieze offerte voor jouw project. Stuur ons de plannen van je nieuwbouw door of contacteer ons voor een afspraak. Dan komen we ter plaatste je project bekijken. Met onze gedetailleerde offerte, weet je meteen waar je aan toe bent.  We houden ook altijd rekening met je budget.

offerte voor jouw project

Graag een voorstel op maat voor je nieuwe
verwarmingsketel, zonneboiler, warmtepomp of airco?

Bel +32 3 288 87 78 voor een afspraak!
Een afspraak is – net zoals onze offertes – altijd vrijblijvend!